Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Japonci vyrobili ruskou ruletu pro děti

Zbraň má místo klasické podoby formu růžového hrocha. Rodiče šílí, japonští výrobci hraček si mnou spokojeně ruce. Nejen na trhu v Zemi vycházejícího slunce, ale také v dalších státech se totiž objevila hra pro děti, jejíž název Kaba Kick vzbuzuje spíš libé pocity, zatímco účel, kterému slouží, vyvolává mrazení v zádech. Jedná se totiž o dětskou verzi ruské rulety.
V přiloženém návodu se říká: "Kaba Kick je ruská ruleta pro děti. Hráč si přiloží k hlavě zbraň nabitou gumovými projektily a stiskne spoušť. Pokud kulka nevyletí, připíše si bod."
Ve snaze učinit hračku pro její malé uživatele přitažlivější a přijatelnější, její producenti zvolili místo klasické podoby zbraně formu růžového hrocha a náboje připomínají malé plastikové nožky.
Sebelíbivější tvar však nedokáže potlačit zcela scestnou a nesmyslnou myšlenku, která vedla ke zrodu takové hračky. A právě současné i budoucí nebezpečí, jež z ní může vzejít poté, co se dostane do rukou chlapců i děvčat, nenechává chladným nikoho, kdo má co do činění s mladou generací.
Rodiče i vychovatelé už kvůli této "vražedné zábavě" vytvořili četná diskusní internetová fóra, která se množí jakou houby po dešti. Věří, že jejich oprávněné rozhořčení dopadne na úrodnou půdu a domohou se zákazu prodeje a šíření Kaba Kicku.

TOPlist





 

 Webmaster