Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Hračky z MU BRNO

Milují vaše děti Boba a Bobka, Krtečka a další postavičky z televizních Večerníčků? Nejenže jim můžete slíbit, že hned po sérii Bob a Bobek na cestách se na televizních obrazovkách objeví Krtek. Můžete jim také zahrát vlastní verzi s příslušnými maňásky, můžete jim umožnit, aby si králíky i s kloboukem v neodolatelném plyšovém provedení pochovaly, anebo aby denně sladce usínaly na polštářku, ze které jim nerozlučná dvojice nepřestane vesele mávat. Na polštáři v podobě usměvavého Krtka nejsou sny o nic méně sladké.
Krtek je prý ostatně mezi hračkami vyráběnými v dílnách Moravské ústředny Brno stále nejžádanější. Existuje v mnoha provedeních a velikostech. Od nejmenších 9 cm vysokých postaviček, přes maňásky a cpané krtečky s kalhotkami a čepičkou, batůžek, až po maxi verzi ve velikosti 120 cm. Za zmínku stojí možnost posedět si v jeho náručí - jednou z mnoha krtkovských variant je také sedačka. I s "opěradlem" je vysoká 71 cm a ke spočinutí přiláká i vyslovené neposedy.
Do kolekce výrobků z MU Brna patří ještě další licenční motivy - nechybí ani Krtkovi kamarádi, celá Rumcajsova rodina, oblíbený Čtyřlístek, Hurvínek s Máničkou i Spejblem, nerozlučná dvojice Křemílek a Vochomůrka, Rákosníček, Maxipes Fík a je mezi nimi i jeden cizinec, a to slavný námořník Pepek.
Výčet sortimentu hraček, na kterých najdete visačku s logem MU Brna, tím ovšem zdaleka nekončí - návrháři firmy stvořili také řadu dalších pohádkových postaviček, k tomu králíky, slony, medvídky, pejsky a další přítulné tvory, které si zákazníci mohou koupit v nespočetném množství variací. Hlavními materiály jsou plyš, mikroplyš a plsť.
K výraznému přínosu na trhu hraček patří velká skupina maňásků, prstových maňásků a maňásků v kornoutu. Moravská ústředna Brno, která byla založena v roce 1909 jako sdružení drobných výrobců dárkových a uměleckých předmětu z Moravy a Slezska, je dnes zkrátka doslova královstvím hraček. A dlužno dodat, že hraček vkusných a samozřejmě zdravotně nezávadných. Je firmou, která má díky kvalitě svých výrobků stabilní pozici na tuzemském i zahraničním trhu. V České republice je ve svém oboru největším výrobcem a má svá odbytiště ve více než pětadvaceti zemích na čtyřech kontinentech.
S produkcí některého z pěti závodů MU Brna se můžete setkat i v případě, že neokukujete výkladní skříně hračkářských obchodů. Vyrábí se tu totiž i reklamní a dárkové předměty, masky, kostýmy a lehká dámská konfekce. V oboru reklamních a propagačních výrobků firma nabízí dokonce kompletní servis spojený s návrhem a realizací firemních maskotů a reklamních kostýmů.

Kompletní sortiment hraček z MU Brno můžete zakoupit zde.
 

 
TOPlist





 

 Webmaster