Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Spielwarenmesse International Toy Fair Nürnberg 2007

Spielwarenmesse je předním mezinárodním veletrhem hraček a potřeb pro zájmové aktivity a volný čas. Tento veletrh určený výhradně odborníkům je optimální platformou pro setkání a komunikaci národních i mezinárodních výrobců se zástupci obchodu a nákupu na celém světě. Prezentace nových výrobků a rozsáhlý přehled výrobního odvětví je nepostradatelným pramenem informací, který umožňuje celoroční orientaci na trhu.
Tento veletrh je dnes s téměř 80.000 odborníky, příslušníky více než 100 národností, s 2.785 vystavovateli ze 60 zemí a 1 miliónem výrobků, z nichž 60.000 je výrobními novinkami, v celosvětovém měřítku veletrhem číslo 1, pokud jde o hravé trávení volného času. Svou inovační koncepcí pro výrobce je Spielwarenmesse celosvětově uznávanou platformou pro zavádění nových výrobků na trh.
Nabídka veletrhu Spielwarenmesse se vyznačuje různorodostí a komplexitou a sahá od tradičních hraček – jako panenek, plyšových nebo dřevěných hraček – přes modelové železnice, autodromy a potřeby pro modelářství až po počítačové hry a vybavení pro outdoorové aktivity. Současně je zastoupen též sortiment kreativní tvorby, potřeby pro společenské akce a trendové zboží.
V roce 2007 se setkáte s nově strukturovaným veletrhem Spielwarenmesse, obohaceným o nově postavenou halu 4A a nové tematické zaměření jednotlivých veletržních hal. Veletrh byl pro odborníky z oblasti nákupu a obchodu nově uspořádán a přizpůsoben zájmům nákupu a požadavkům na informovanost. Ve východní části veletržního areálu se tak nachází technická část, tradiční hračky jsou nadále v jižním traktu areálu, smíšená skupina několika oborů v západní části a hračkové centrum, kreativní tvorba a trendové zboží v severním traktu budovy.

InnovationCenter (Inovační centrum)
Nové produkty, nové kontakty a nové informace – to vše najdete v části InnovationCenter (Inovační centrum) v hale 4.
Zde Vás očekávají novinky a trendy nadcházejícího roku, držitelé ocenění ToyAwards (Ceny za nejlepší hračku), vše přehledně uspořádané a působivě prezentované.
Branch forum (Oborové fórum)
Dalším bodem zájmu je díky svým vysoce kvalitním přednáškám a panelovým diskusím o aktuálních tématech Branch forum (Oborové fórum), které se nachází v části InnovationCenter (Inovační centrum). Vstup je volný, předběžné oznámení účasti není nutné.
Games Café (Hrací kavárna)
„Behind every game is a crative mind“ (Za každou hrou se skrývá kreativní mysl) – pod tímto heslem se odborníci z oblasti nákupu mohou setkat s autory her asociace Game Designer Association (Asociace autorů her) a seznámit se s jejich nejnovějšími nápady v hale 10.0.
Special theme (Speciální témata)
Toy Generations (Hravá generace) v hale 9 – jak získat nové cílové skupiny zákazníků.Nejen děti si hrají a jsou potenciálními zákazníky. Zde se dozvíte potřebné informace o tom, jak prostřednictvím stávajícího i nového sortimentu výrobků oslovit další věkové skupiny klientů.
Na veletrh se dostává další sortiment
Společná expozice Frankfurt Book Fair (Frankfurtský knižní veletrh)
Nakladatelství literatury pro děti a mládež vystavují ve společné expozici Frankfurt Book Fair (Frankfurtského knižního veletrhu) v hale 11.0. Děti totiž objevují svět při hraní a čtení. Z tohoto důvodu by si ani odborníci z oblasti obchodu hračkami neměli tuto synergii mezi knihami a hračkami nechat ujít.
Všeobecné informace

mapa ve větším rozlišení ke stažení zde
Ceny vstupenek
Předprodej: Denní vstupenka  € 17,00
                   Permanentní vstupenka  € 35,00

Pokladna: Denní vstupenka  € 20,00
                Permanentní vstupenka  € 45,00

Čtvrtek až pondělí:
od 9:00 do 18:00 hodin (poslední vstup v 17.00 hodin)

Úterý:
od 9:00 do 17:00 hodin (poslední vstup v 16.00 hodin)

Oficiální stránky veletrhu - zde

 

TOPlist





 

 Webmaster