Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Časopis panenka

Vyšlo druhé číslo Panenky, sběratelského magazínu o hračkách
Nejen o panenkách, ale i o houpacích koních, nových autorských kolekcích, příslušenství a nábytku pro panenky je nové číslo magazínu o hračkách.
Co je nového ve světě panenek a hraček se dozví čtenáři z dalšího čísla sběratelského magazínu, které se dostalo do rukou prvních zájemců před několika málo dny.
I ve druhém čísle Panenky najdou čtenáři řadu zajímavých článků. Mezi všemi bychom chtěli upozornit na článek o houpacích koních, u kterého nechybějí ani fotografie těchto tradičních dětských hraček. Zajímavý a lidsky milý je i příběh stoleté panenky a její majitelky. Z textů českých autorů je pro sběratele inspirativní rozhovor s paní Miladou Kollárovou, sběratelkou, jež na přelomu roku vystavovala svou sbírku na brněnském Špilberku. Její výstava se setkala s velkým zájmem návštěvníků. Mezi všemi dalšími bychom určitě neměli zapomenout na nové kolekce světoznámé Hildegard Günzel a českého ateliéru Evinka.
časopis Panenka je čtvrtletník, v němž najdou čtenáři na 60 stranách to nejzajímavější o panenkách a hračkách nejen z Čech a Slovenska, ale také z Německa, Francie, Anglie, Spojených států a dalších zemí. V těchto státech je tomuto druhu sběratelství věnována řada knih a časopisů; s mnohaletou tradicí se tu pořádají výstavy, veletrhy, konference a semináře právě o panenkám a hračkám.

 
 
TOPlist





 

 Webmaster