Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Smraďoch

Smraďoši - hoši ze Smradlavé Lhoty. Jedno z nejčastějších přání, které se objevuje v dětských dopisech Ježíškovi. Malé postavičky se jmény jako Zvracející Zdenda nebo Franta Fusky-hnusky vlastně nic neumějí, jen po stisknutí gumové hlavičky vyluzují silný zápach. "Postaviček je celkem 24 a jedna stojí 250 korun. Čím více zapáchají, tím více to děti zajímá," říká manažerka hračkářství Sparkys Iva Zezulková. Celá série zapáchajících hraček by vyšla na šest tisíc korun.
Smradlaví ale roztomilí – Smraďoši si dokážou získat srdce každého kluka a každého, kdo nezapomněl fórky ze školy.

A zde je úvaha milovníka Smraďochů :

Tak už je to tady, jsme nejžádanější hračkou letošních vánoc, jak bylo uvedeno v deníku MF Dnes v sobotu 22.11., jsme přímo potěšeni že jsme tolik žádaní, protože nás smraďochů bude víc a víc až zaplavíme naším společným smradem celý svět.
Myslím si že nám v podstatě o nic jiného ani nejde než se vrátit zpátky k přírodě a to tak daleko zpátky, kdy se lidé umývali jen v nejnutnějších případech. Stačí si jen vzpomenout na ne zas tak dalekou dobu divokého západu, kdy každý správný kovboj smrděl na sto honu a v sedle svého koně i spal. My Smraďoši ze Smradlavé Lhoty chceme jen oprášit starou dobrou tradici.
Věřím že mezi Vámi , našimi čtenáři je plno odhodlaných jedinců, kteří půjdou s námi proti té nesmyslné „modě“ pravidelného koupání, čištění zubů a kdo ví čeho ještě, prostě toho co se nesmyslně nazývá hygiena. Protože hygiena je pověra. Ta první vlaštovka je to, že jste si nás oblíbili a že nám zůstáváte věrní a že Vás prostě bere náš smrad. Osobně bych hned zakázal ty hrozný jednorázový plenky, vždyť co je to za pohled na dítě, které má nohy od sebe jen kvůli plence a vypadá tak jako profesionální fotbalista. Děti se musejí cítit volně a ne se stresovat upnutou plenkou na suchý zip. Jediné pozitivum vidím v tom že, pokud se dítě pokaká, tak si to zase pěkně nosí sebou a ještě chvilku se může nechávat bioteplem zahřívat.
Dále bych zrušil veřejné bazény, vždyť je to k ničemu plácat se ve vodě jen tak pro nic za nic. No dobře snad bych i ty bazény nechal ,ale zrušil bych alespoň ten chlor v nich a vypnul čističky.
My jsme Smraďoši ze Smradlavé Lhoty a náš smrad Vás stejně jednou všechny dostane, tak se nevzpouzejte a přidejte se k nám, protože ten kdo nesmrdí s námi smrdí proti nám!

 

TOPlist





 

 Webmaster