Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Srdíčko pro děti

Představujeme Vám projekt Občanského sdružení Život dětem.
Rádi bychom pomohli všem dětským oddělením nemocnic, dětským zařízením a jednotlivcům, kteří potřebují pomoc, a z tohoto důvodu se snažíme nabídnout zajímavou možnost internetovým obchodům.
Přímo se nám jedná o možnost, aby zákazníci Vašeho internetového obchodu přispívali každým svým nákupem určitou částkou (např. ve výši 20ti korun) ve prospěch Občanského sdružení Život dětem. Výše této částky je samozřejmě zcela na Vašem uvážení.
Sdružení Vám může dát k dispozici barevná srdíčka (klipy) s logem Občanského družení - usměvavým sluníčkem, které mohou zákazníci dostat společně se svou objednávkou, jako dárek pro štěstí za to, že nemocným dětem pomohli. Tato srdíčka jsou na veřejnosti velmi známá, používají se jako sbírkový předmět v rámci některých každoročních projektů tzv. celorepublikových "Srdíčkových dnů", kdy se lidem prodávají v hodnotě 20ti korun.
Samozřejmě je možná také druhá varianta - zákazníci Vašeho obchodu mohou přispívat opětovně určitou částkou, stanovenou Vaší společností, ale bez zaslání plastového srdíčka. Občanské sdružení se přiklání k první variantě, ale chápeme, že manipulace se srdíčky může být pro Vaší společnost časově i organizačně náročnější.
Cílem celého tohoto projektu je získání finančních prostředků na zakoupení špičkové zdravotnické a přístrojové techniky na vysoké úrovni pro dětská oddělení nemocnic v naší republice. V případě Vašeho zájmu je možné pro váš internetový obchod vybrat pouze jednu nemocnici, které budete společně pomáhat a získané finanční prostředky rozdělovat, jak bude zapotřebí.
S ohledem na rozsah spolupráce Vám může sdružení nabídnout prezentaci vašeho internetového obchodu v rámci rozsáhlých reklamních aktivit v médiích, dopravních prostředcích, tiskovinách či plakátech.
V případě, že budete požadovat další informace o této možnosti spolupráce, navštivte stránky www.zivotdetem.cz, které obsahují kompletní přehled zakoupených darů od počátku založení až do současné doby.
Věříme, že v dnešním světě a mezilidských vztazích je stále dostatek upřímné a srdečné lásky, pokory, úcty a zájmu o druhé, z tohoto důvodu věříme, že lidé a společnosti budou pomáhat "měnit dětské slzy v dětský úsměv" i nadále. Každé pomoci si nesmírně vážíme.
Dnešní moderní technika představuje značné finanční náklady, které jsou nad rámec možností většiny nemocnic, z tohoto důvodu bylo Občanské sdružení Život dětem založeno a vyvine maximální úsilí aby naplnilo smysl svého názvu.

TOPlist





 

 Webmaster