Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Jarní veletrh spotřebního zboží v Brně - hračky

Brány veletrhu se otevřeli v ranních hodinách 19.3.2003 aby přivítaly návštěvníky výstavy X-ART - Mezinárodního veletrhu dětského zboží a hraček, kancelářských a školních potřeb, dárkových a propagačních předmětů, potřeb pro hobby a sport. Zájemci se můžou seznámit s množstvím nových výrobků od předních českých a zahraničních výrobců. V posledních letech velmi zaujaly expozice výrobců dřevěných hraček, které je možné si prohlédnout i v letošním roce, ale je znát, že vystavovatelé pomalu ztrácejí o tento veletrh zájem a tak účast je velmi slabá.
Velká konkurence je letos u  výrobců dětských kočárků. Na veletrhu je možné si prohlédnout skoro kompletní sortiment značek zastoupených na trhu v České republice a nechybí ani jediný domácí výrobce.
Maskoti letošního veletrhuPřestože před několika lety byly na tomto veletrhu poměrně ve velkém počtu zastoupeni výrobci hraček společně s obchodníky, v letošním roce by se jejich účast dala spočítat na prstech jedné ruky. Kam se poděli přední čeští výrobci? Jsou snad finanční požadavky pořadatele BVV příliš vysoké? Nebo je to dané jarním termínem konání veletrhu? Vzpomeňme jakou měli návštěvnost jarní veletrhy hraček v Praze. Tam se pořadatel nakonec rozhodl pořádat veletrh pouze jednou za rok a to na podzim, kdy se zvedá zájem o hračky úměrně s blížícími se vánocemi.
Tento veletrh začíná být tedy doménou vystavovatelů nábytku - jedna firma obsadila dokonce celý pavilon "C". Také jsou na veletrhu ve velkém počtu zastoupeni výrobci dekoračních tkanin a i rybáři obsadili celý pavilon "G".
Návštěvníci mohou využít ke konzultaci přítomnosti zástupců zkušebních, certifikačních a poradenských institucí - Institutu pro testování a certifikaci a.s. a Zkušebního ústavu lehkého průmyslu.
Součástí veletrhu je i velkorysý doprovodný program v kterém si každý jistě najde něco zajímavého.
Brány výstaviště ( plánek si můžete stáhnout zde ) se zavřou za posledním návštěvníkem 23.3.2003 v odpoledních hodinách.

 

Abrex

PROFIBABY

Končel

 
 
 
TOPlist





 

 Webmaster