Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Skryté kamery v plyšových hračkách

FOTO - MILAN GIGELAsijské země jsou známé svoji touhou skrývat kamery na nejrůznější místa. Na CeBITu se návštěvníci mohli setkat s velkým množstvím různých řešení. Nás zaujalo umístění kamer do plyšových hraček.
Kdo nemá bezdrátovou kameru, není "in", to alespoň tvrdí čínští vystavovatelé, kteří horlivě předváděli svoji nabídku. V plyšových hračkách můžete najít zabudovanou kameru, zvukový USB mosul s mikrofonem pro odposlouchávání, případně komunikační FOTO - MILAN GIGELset pro VoIP komunikaci. Bezdrátové kamery jsou všestranné. Nepotřebujete žádné kabely pro přenos signálu, nemusíte k nim připojovat externí napájecí adaptér, protože díky nízké spotřebě mají velmi malé nároky na baterie. Tyto kamerové hračky můžete umístit prakticky kamkoli.
FOTO - MILAN GIGELZpracovaný barevný videosignál je vysílaný ve formátu, který dokáže zobrazit jakýkoliv televizor. Pokud se rozhodnete zakoupit těchto kamer víc, můžete pro každou z nich naladit vlastní kanál a dálkovým ovladačem na televizoru mezi nimi přepínat. Kamery mají dosah několik desítek metrů, přenášená data jsou veřejná, bez zabezpečení. Je dobré si tedy dát pozor na to, co budete monitorovat. Soused nemusí vidět všechno. Pokud si náhodou začne přelaďovat svůj televizor, lehce může Vaše vysílání zachytit.
 

TOPlist





 

 Webmaster