Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


7. výstava hlavolamů, her a kouzel

Ve dnech 12.9 až 15.9.2002 proběhl navzdory nepříjemné popovodňové situaci již sedmý ročník oblíbené výstavy v Domě Pánů z Kunštátu a Jiřího z Poděbrad,Řetězová 3, v Praze1, který navštívilo přes 2000 návštěvníků, kterým se představilo více než 50 vystavovatelů a renomovaných výrobců.

Návštěvníci měli možnost zhlédnout více jak 999 hlavolamů, 99 kouzel a 99 her, které měli i možnost vyzkoušet a zakoupit pro celou rodinu během celého konání výstavy.

Nejvíce návštěvníky zaujala ukázka dřevěných hlavolamů pánů Švancary, Lederera a Vodičky. Tito pánové již patří k předním výrobcům dřevěných hlavolamů a sběratelům, takže jim tato výstava svědčila.
Výstavy se také zúčastnil Jan Šturm, který  nejenže vyrábí skvělé drátové hlavolamy ale i kouzlí. Předvedl užaslým divákům několik svých kouzelnických triků s lanem a jeho vystoupení se setkalo s velkým ohlasem. Mezi diváky byli dokonce i tací, kteří si dali závazek do příštího ročníku, že se naučí kouzlit.

Pro návštěvníky přichystali pořadatelé s vystavovateli nepřeberné množství různých hlavolamů a to jak uvnitř budovy, tak ve venkovních prostorách. Paní Jiránková představovala hry a hlavolamy pro předškolní věk a zvláště pak věci z přírodních materiálů.

Milou pozorností pořadatele byl darovaný hlavolam, který obdržel každý návštěvník.

Jak nám sdělil pořadatel, příští ročník výstavy hlavolamů, her a kouzel se koná na stejném místě ve dnech 11.až 14.9.2003 a my Vás o něm budeme včas informovat.

Kontakt na pořadatele :
RNDr. Jaroslav Flejberk

jflejberk@email.cz
Mobil: 608 702 146
RNDr. Radka Svobodová

Tel. : 5
96 131 106
 

TOPlist





 

 Webmaster