Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Veletrh hraček v Norinberku

INTERNATIONAL TOY FAIR 2004 - NORIMBERK


Další ročník veletrhu hraček Spielwarenmesse 2004 se bude konat od 5. do 10. února 2004 a měl by opět dokázat svou vedoucí pozici veletrhu zaměřeného především na hračky a kreativní trávení volného času. V protikladu k obecným trendům mezinárodních odborných veletrhů docílil stabilního stavu v přihlašování vystavovatelů i letos.
60% vystavovatelů ze zahraničí z více než 60-ti států předvede znovu kompletní nabídku z celého světa. Pro mezinárodní obchod je Spielwarenmesse již tradičně nejdůležitějším zdrojem informací o novinkách, trendech a vývoji na trhu.
Ve stručnosti se nyní zmíním o některých organizačních novinkách, které nás v této nadcházející události čekají.
Přehlednost v inovacích - čtyři nové prvky zajistí větší přehled a lepší orientaci na trhu. Nová koncepce veletrhu hraček Spielwarenmesse 2004 "New Products" se týká nejžhavějšího tématu oboru - novinky a zdokonalení pro nadcházející rok. Čtyři nové prvky koncepce, které mohou nyní vystavovatelé při předvádění svých novinek využít, nabízejí všem cílovým skupinám dokonalou transparentnost před veletrhem, během veletrhu i v čase po jeho skončení. Především pro odborné návštěvníky je orientace v novinkách primárním zájmem při jejich návštěvě veletrhu. Nová informační koncepce veletrhu nabízí pomoc a stará se o přehlednost v rozsáhlé nabídce výrobců.

Prvek pro Public Relation: INNOVATION AWARD
Kompetentní porota, která je obeznámena s momentální poptávkou vyhodnotí přihlášené exponáty všech vystavovatelů a určí, co lze označit za nejprůraznější novinky. Tyto výrobky pak na tiskové konferenci představí médiím. Odměněné výrobky získají neutrální pečeť kvality. Exponáty budou znalecky hodnoceny také během Expozice novinek a v Innovation Center.

Mediální prvek: EXPOZICE NOVINEK
Kromě odměněných novinek z Innovation Award mohou vystavovatelé jako doposud představit své výrobky na malých stáncích nebo mohou poprvé použít pro prezentaci výrobků cenově nenáročné vitríny, což jsou speciálně vytvořené krychle, které ve stupňovitém uspořádání předvádějí lákavě a moderním způsobem jednotlivé exponáty.

Návštěvnický prvek: INNOVATION CENTER
Nejvýznamnějším prvkem koncepce „New Products“ se stane nově vytvořené centrum novinek v hale 6, které bude pro návštěvníky takovým orientačním ostrůvkem novinek. Tady se uplatní především moderní vitríny doplněné o působivé světelné efekty. V případě zájmu o podrobnější informace si bude moci odborné publikum najít příslušný stánek vystavovatele buď podle specifického označení exponátů nebo díky dvěma hosteskám, které poskytnou informace.

Informační prvek: INNOVATION GUIDE
Innovation Guide umožňuje vytvořit si rychle přehled jak během veletrhu, tak i po jeho skončení díky seřazení výrobků do seznamu s fotografiemi, krátkým popisem a uvedením výrobní firmy. Tento průvodce bude rozdělen do částí Innovation Award, Expozice novinek a Innovation Center a objeví se jak v tištěném papírovém formátu, tak i na internetových stránkách veletržní společnosti Spielwarenmesse eG.

SPECIÁLNí EXPOZICE
Innovation Center v hale 6 - vyzdvihne na zvláštní ploše nejnovější vývoj ve všech tržních segmentech (viz. uvedeno výše) Hravý čas života - je název speciální expozice, která chce ozřejmit, že hravost a tvůrčí činnost nás v nejrůznější podobě provázejí celým životem a rozhodujícím způsobem ho ovlivňují.V expozici by to mělo být názorně předvedeno na jednotlivých údobích života. Barvy v prostoru - vyčleněná plocha v hale 4 bude ukázkou, která by měla obchodníkům předvést, jak se segmenty hobby & potřeby pro kutily mohou stát atraktivním prvkem nabídky v jejich sortimentu. Zde by měl obchodník získat podněty pro pořádání akcí pro zákazníky. Tato speciální expozice bude tvořit nápadný přitažlivý bod, jehož součástí bude i pozvání pro návštěvníky, aby sami aktivně něco vytvořili.

Závěrem mi dovolte ještě dvě důležité informace:
Veletrh hraček - International Toy Fair nebo chcete-li Spielwarenmesse 2004 se nyní představuje ve světě internetu na zcela nově zpracovaných stránkách. Přehlednost informací i využitelnost pro výrobce, odborné návštěvníky a novináře výrazně vylepšila nová struktura obsahu stránek, zdokonalený interaktivní servis a přídavné databázové moduly. (www.spielwarenmesse.de).
Další informace, která zcela určitě potěší každého návštěvníka veletrhu, je skutečnost, že poprvé v době konání tohoto veletrhu bude vstupenka současně platit i jako jízdenka pro integrovanou městskou dopravu. Vystavovatelé, obchodníci a akreditovaní novináři mohou využívat veškeré autobusové, tramvajové a vlakové spoje i linky metra, které jsou začleněny do propojené dopravy norimberské aglomerace. Jízdenka platí pro celý integrovaný prostor (např. Norimberk, Fiirth, Erlangen, Rothenburg ob der Tauber).

Veletrh hraček tak zahájí v Norimberku novou epochu a vytvoří jedinečný servis pro všechny své návštěvníky.


TOPlist





 

 Webmaster