Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku

 

Veletrh Prodítě na v Brně 11. - 14.3.2010

Sedmý ročník Mezinárodního veletrhu potřeb pro dítě proběhne v nových, atraktivnějších kulisách. Pro účastníky je připraven pavilon F, jedna z nejmodernějších a nejkrásnějších hal nejen na brněnském výstavišti. Nový je také termín konání - od 11. do 14. března 2010.
Veletrh PRODÍTĚ stejně jako v minulých letech seznámí s širokou nabídkou dětského zboží a umožní návštěvníkům porovnat jeho kvalitu, bezpečnost i cenu. Své novinky představí přední dodavatelé na českém trhu, účast potvrdily mj. firmy Adamex, Andys, Autoseating, Baby Design, Baby Direkt, Babypoint, Babyrenka, Britax, Dara, Dětský ráj, Handy Praha, Chipolino, Ing. Lubomír Fiedler, Libfin, Patron, Sam Baby, Tako a další. Návštěvníci se mohou těšit na tradičně rozsáhlou přehlídku kočárků a dětských autosedaček, velký zájem je také o prezentaci zboží pro kojence a batolata, oblečení a obuvi, třetí velkou skupinou jsou hry, hračky, knihy a školní potřeby.
První den veletrhu je určený odborníkům, jejichž širší účast podpoří speciální benefit letošního ročníku: firemní pozvánky, které vystavovatelé rozesílají svým partnerům, již nejsou zpětně zpoplatněny, čili odborní návštěvníci s firemní pozvánkou mají po registraci vstup na výstaviště zcela zdarma.

BVV

 
 
TOPlist





 

 Webmaster