Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Spejbl tancuje disco

Ten příběh začal před čtyřmi lety v Praze, kdy osmnáctiletý Thomas Sonntag, začínající dýdžej objevil loutku Spejbla. V té době si ale ještě neříkal Pán loutky (Lord of the Marionette). Po příjezdu do Kanady si začal se Spejblem hrát, jednou ho natočil videokamerou. "Sotva jsem ho uviděl na obrazovce, uvědomil jsem si, jak báječně vypadá a co všechno se s ním dá podniknout."
Časopis Montreal Mirror, který Spejbla charakterizuje jako "plešatou bazedovskou zrůdičku s elfíma ušima odněkud z České republiky" uvádí, že si Spejbl svůj klubový debut odbyl loni v listopadu v montrealském klubu SAT. S velkým úspěchem. Jedna z recenzí jeho dalších tamních vystoupení si pochvaluje, jak "Spejbl - tentokrát v doprovodu přítelkyně (!!!), performoval během většiny dýdžejských setů a fantasticky přirozenými a "cool" pohyby, zatímco za ním poblikávala slova jako "Oui!" a "Crazy!", Montreal Mirror zas zmiňuje jiný Spejblův oblíbený pártytrik - mávání cedulkami s nápisy "Tancuj jako psycho!" a "Zmítej se se mnou".

Spejblova popularita rostla dramatickou rychlostí a firma !K7 pověřila režiséra Alexe Moultona realizací videoklipu, v němž Spejbl paroduje slavné hip-hopové videoklipy Puff Daddyho nebo Missy Elliott. Ten, o kterém pořád mluvím. Chtěli byste ho taky vidět? Není nic jednoduššího.

Můžete si ho stáhnout zde velikost 17MB.

Najdete Spejbla?

 

TOPlist





 

 Webmaster