Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Svět dětí 2004 - Poznaň 20. - 22.5.2004


Nejnovější výrobky a hračky pro děti, prakticky rozdělené podle odvětví, semináře na téma norem Evropské unie a další zajímavá témata čekájí na návštěvníky tradičního veletrhu výrobků pro děti SVĚT DĚTÍ .
Letos je to poprvé v nové členské zemi EU - Polsku ve městě Poznani. Tato skutečnost znamená pro vystavovatele i návštěvníky možnost získání velkého množství nových, nejen obchodních, kontaktů.
V sortimentu hraček a výrobků pro děti je velká konkurence, trh je zaplavován zbožím z importu, které se koncentruje ve velkých hypermarketech a obchodních sítích. To pro drobné prodejce znamená nabízet kvalitní zboží a perfektní servis. Je to jejich jediná šance jak se na trhu udržet. Právě tento veletrh poskytne dokonalý přehled o posledních novinkách v oblasti hraček a představí připravované hity letošních vánoc.
Na veletrhu se představí 58 (29.4.2004) firem z 5 zemí - České republiky, Polska, Španělska, Ukrajiny a Lotyšska.
Na programu veletrhu bude hned první den v 11,00 hodin zajímavá přednáška " Jak jednat s nespokojeným zákazníkem"  v pavilonu 6A.
Druhý den bude jistě zajímavá přednáška o výchově dětí předškolního a školního věku, jejich psychice, schopnosti se učit a snadné ovlivnitelnosti reklamou. Program začíná v 11,00 hod v Kongresovém sálu pavilonu č.15.
Ve 14,00 hodin bude zahájena v pavilonu 14B přednáška na téma "Hračkářský průmysl Polska po vstupu do EU".
Poslední den je věnován hračkám ze Španělska.

Jak se na veletrh dostat?
Veletrh proběhne na Poznaňském mezinárodním výstavišti, Głogowská 14. Vstupné je 15 zł, ale zákazníci, kteří vyplní anketní lístky pořadatele mají možnost navštívit veletrh již za 10 Zł. Otevřeno bude 9,00 - 17,00 hod. Pro návštěvníky, kteří přijedou vlastním autem je přichystané velkokapacitní parkoviště vzdálené od výstaviště 350 m.

Mapa výstavištěUdělované oceněníMapa příjezdu

 Oficiální stránky veletrhu - www.swiatdziecka.mtp.pl

 
 
 
TOPlist





 

 Webmaster