Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Mamíí, moje Tamagoči rodí!

Už je to tak. Takový či podobný dětský výkřik se dá v nejbližších měsících očekávat v řadě domácností. Přichází nová generace virtuálních interaktivnich domácích mazlíčků - Tamagotchi Connexion. Jejich život a spokojenost závisí na péči, kterou jim budou věnovat jejich noví malí majitelé. Tamagotchi je skutečně "živý". Je třeba si s ním hrát, krmit ho, léčit, vychovávat. Pokud se vše daří, stane se nejen dobrým kamarádem vašeho dítěte, ale najde si mezi ostatními Tamagotchi nové přátele, partnera a jednoho dne se takové dívčí Tamagotchi může narodit i malé Tamababy!
Ptáte se, jak je to možné? Nová generace Tamagotchi Connexion je vybavena infračerveným portem (podobně, jako řada mobilů), díky nimž spolu mohou jednotliví "tamíci" komunikovat. Hledají si kamarády (mohou jich mít až 50!), mohou si vyměňovat dárky, utužovat své přátelství a nakonec se zamilovat a mít až dvě děti.
Krom toho si noví Tamagotchi samozřejmě zachovali všechny předchozí vlastnosti. Na začátku se náhodně vybere dívčí či chlapecké pohlaví mazlíka. Po vybrání jména to celé začne: je třeba aby vaše dítě u svého elektronického svěřence sledovalo, zda nemá hlad, zda se mu nechce na záchod, jestli je šťastné, jestli moc netloustne, jestli se nenudí a také ho vychovávat k poslušnosti. Když se Tamagotchi nudí, je s ním možno hrát různé hry. Když onemocní, je třeba podat lék, někdy i opakovaně. A samozřejmě je nutné svého mazlíčka včas ukládat k spánku - vypnout mu světlo. Každý den Tamagotchi stárne o jeden rok a jeho vývojová stádia jdou po klasické linii vajíčko - miminko - dítě - teenager - dospělý.
Pokud Tamagotchi vyroste bez nalezení svého protějšku, objeví se dokonce "dohazovačka" k nalezení partnera! Pokud se to podaří, může mít Tamagotchi, jak již bylo řečeno, malé Tamababy. Po 24 hodinách rodiče zmizí z displeje a místo něj pokračuje výchova "novorozence". A celý cyklus začíná odznova.
Samozřejmě, pokud se majitel o své Tamagotchi stará špatně, může mu také zemřít. Ale nic není ztraceno, za malou chvilku se z vajíčka vylíhne nový drobeček.
Tamagotchi je určitě vhodným dárkem nejen pod vánoční stromek. S jeho pomocí se děti učí zodpovědnosti, vnímají důležitost pravidelných návyků, pochopí, že při nedostatečné péči jejich malý kamarád zemře. Tuto zkušenost obzvlášť oceníte, pořídíte li časem svým dětem skutečné živé zvířátko.
Tamagotchi Connexion je nejvhodnější pro děti od 5 - 9 let.

Pokud umíte japonsky, tak zde je domácí stránka Tamagotchi

 
 
TOPlist





 

 Webmaster