Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Zvláštní hračky

Na světě je mnoho zajímavých hraček, ale některé opravdu stojí za to. Je možné, že se objeví na našem trhu teď před vánoci? Nabízíme vám několik druhů pro přemýšlení.
Vodní svět ve vesmíru
Jste velký fanoušek mořských opic, dinosauřích krabů a pohádkových garnátů? Pak vyzkoušejte toto zábavné akvárium: vypadá jako z vesmíru. Akvárium je 18 cm vysoké a vejde se do něj 2,5 litrů vody – je to malý, výstřední domov pro své obyvatele. Vesmírné akvárium přichází s legračním teleskopem, křišťály a zeleně svítícím víkem ve tvaru UFO – zkrátka skvělá vesmírná atmosféra pro Vaše rybičky a ostatní vodní potvůrky.
Postav si svou vlastní příšerku
Peter Fowler kreslí skvělé obrázky a poté podle nich vytváří strašidelné bestie. Ale přesto hrůzu nahánějící označení nejsou Fowlerovy kreaturky ten typ co, by se vás snažil zneškodnit nebo vám nějak jinak otravoval život. Vlastně by se dalo říci, že ještě nikdy nebyly příšerky tak roztomilé! Anglický návrhář kreslí, maluje a poté modeluje své zvláštní potomstvo už dlouho. Jeho velkohlavé, širooké kreaturky se staly kultovní záležitostí v Japonsku. Části příšerek - jeho poslední projekt je geniální dílo: sada "sestav si sám" umožňuje smíchat a sestavit 7 různých postaviček a otestovat si tak svou představivost a umění vytvořit tu nejoriginálnější příšeru. Pokud chcete vidět více zajímavostí, koukněte se na webové stránky s galerií, obchodem, novými zvuky a samozřejmě také "100 procentně příšerný obsah".
Rukavice Spidermana
Zkoušeli jste si někdy představit, jak se asi cíti Spiderman? Když prosviští vzduchem, slézá neuvěřitelné stěny nebo rozhazuje sítě? Vklouzněte do těchto elektronických rukavic a uslyšíte a ucítíte jaké to doopravdy je - ukrytá tlačítka na dlani a zápěstí spolu s pohyby aktivují odpovídající zvuky. Tak následujte kroky svého oblíbeného hrdiny. Velikost vhodná pro všechny, vyrobené z masivního materiálu (plast/kůže) s vyvýšeným vzorem sítě a logem Spidermana. Funguje na tři knoflíkové baterie.
Masožravka
Masožravka je zvláštní, ale praktické řešení jedné z největších letních otravností. Jako skutečná rostlina – tato umělohmotná masožravka přiláká otravný hmyz na svou (netoxickou) návnadu a jakmile nicnetušící moucha vlétne dovnitř chapadel, elektronický senzor uzavře past. Aby rostlina ukázala, jak moc si pochutnala na šťavnaté kořisti, spokojeně si říhne. Opravdu! Čistící štěteček je součástí, dodatečnou návnadu možno objednat. Funguje na 3 AAA baterie. Mimořádně efektní, přesto bezpečná pro děti.
OBROVSKÉ mikroby
OBROVSKÉ mikroby nafoukly naše nejmenší protivníky do gigantických rozměrů – milionkrát věští než ve skutečnosti! OBROVSKÉ mikroby proměnily každodenní choroby v roztomilé měkké hračky. V jejich nové hravé velikosti se malé bestie staly až nebezpečně roztomilé: ať už máte běžné nachlazení, chřipku, angínu, bolesti břicha, nebo třeba vřed, vždycky se pro Vás najde ten správný mikrob! “... lepší než dopis s přáním brzkého uzdravení nemocnému kamarádovi ” (Chicago Sun-Times). Hračky plní mimo jiné i informativní funkci: každý roztomilý neřád je vybaven obrázkem a informacemi o mikrobu, který reprezentuje. Více informací získáte
zde.
 

TOPlist





 

 Webmaster